הוראות הכנה
מרכיבים
20 כרעים ושוקים נקיים
2 תפוחי עץ חמוצים מקולפים מגורדים
חופן צימוקים 50 ל100 גרם
כוסברה
פטרוזילה
שתי כפות מחית קארי או אם שתי כפות אבקת קארי מסוג טוב
שתי כפות מרק עוף
בצל קצוץ
שום שתי שינים קצוצות
מלח פלפל
חצי כפית קנמון
לתוספות:
אורז לבן מבושל רגיל עם קצת מרק עוף 5 גרגירי הל ומלח
קערית קוקוס
קערית בננה חתוכה עיגולים
רוטב צטנה
אופן ההכנה
מטגנים את הכרעיים והשוקיים בסיר עם מעט שמן שישחימו מוסיפים את הבצל והשום לטיגון קל
מוסיפים את כול שאר המרכיבים :כוסברה ופטרוזיליה קצוצים.תפוחי העץ המגורדים.הצימוקים.מרק העוף.2 כפות מחית הקארי או האבקה.ואת שאר התבלינים .
מכסים במים את הכול ומבשלים על אש נמוכה שעה שעה וחצי
מגישים לשולחן
סיר אורז .קערת בננות. בקבוק רוטב צטנה.קערת קוקוס
ואוכלים בצורה הבאה: שמים אורז בצלחת עליה שמים עוף עם רוטב מהסיר ומוסיפים בננות קוקוס וקצת צטנה בתאבון
מגיש:
מקור: אפריקה רואנדה
שתף את המתכון