הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר עוף ללא עצמות
2 כפות זנגויל מגורר
2 כפות שום כתוש
שמן לשימון כלי הבישול
כוס שמנת פרווה
מלח ופלפל לבן
כפית כמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
3 גרעיני הל ירוקים טחונים
קמצוץ אבקת צלי אדום
קמצוץ כורכום
רבע כוס מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה
חותכים את העוף לחתיכות ומורחים את העוף בשמן זנגויל והשום
טורפים בקערה את השמנת ושאר החומרים ובסוף מוסיפים את העוף
מערבבים היטב ומשהים למשך 4 שעות
משפדים את העוף ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות למשך 15 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון