הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס (לא משנה גס או עדין)
1 כוס קמח מרמולייט
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
קורט פלפל שחור גרוס דק
קורט מוסקט טחון
1.5 כוסות יוגורט 3% (לא גביעים)
2 ביצים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הירוק בלבד)
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
בקערה אחת מערבבים את הקמחים, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, מלח, סוכר, פלפל ומוסקט.
בקערה שניה מערבבים את הביצים והיוגורט.
מוסיפים את תכולת הקערה השניה לקערה עם הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבצל הירוק והגבינה המגוררת ומערבבים היטב.
שופכים לתבנית אינגליש-קייק מדופנת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 15 דקות. מכניסים קיסם כדי לבדוק שהלחם לא לח בפנים, ומוציאים כשהקיסם לח רק במקצת.
מוציאים, ממתינים מספר דקות שיתקרר, חותכים ומגישים. בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון