הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
500 ג"ר שוקולד מומס
90 ג"ר אבקת סוכר
60 ג"ר חמאה רכה מאוד
500 ג"ר שמנת
2 כפיות נס קפה
3 כפיות רום
אופן ההכנה
לרפד תבנית אינגליש קייק
להקציף חלבון עם אבקת סוכר עד לקצף מבריק
מוסיפים את החלמון לקצף במהירות איטית ולאחר מכן את השוקולד המקורר והחמאה המומסת
מקציפים את השמנת לפסגה רכה ומאחדים בקיפול עם מסת השוקולד
יוצקים לתבנית ומכניסים להקפאה עד להתקשות.
להגשה:ניתן להוסיף מעט מעדן וניל על הצלחת לשים פרוסת טרין ועליו רוטב תותים אדום
לבסוף עלה של נענע.
מגיש:
מקור: שף קונדיטור בתדמור
שתף את המתכון