חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף בסגנון סיני חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות חזה עוף בסגנון סיני חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 קופסת שימורים של אננס חתוך (לשמור את הנוזלים)
2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
3 גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות
1 בצל חצוי ופרוס
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
קמח
מים
סודה (נוזל)
מלח
שמינית כפית צבע מאכל אדום
¼ כוס רוטב סויה
2 כפות חומץ
שמן
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם הסודה, המים והמלח ליצירת בלילה לא דלילה וגם לא סמיכה מדי. טובלים את רצועות העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק רותח להזהבה קלה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
בסיר מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את הבצל הפרוס עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הגזר, הפלפל, האננס והבצל הירוק ומערבבים יחד. מוסיפים את הסויה, החומץ, צבע המאכל ומעט מנוזלי האננס. מערבבים היטב יחד ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף המטוגן. מבשלים יחד עם מכסה סגור כעשרים דקות.
מגישים חם על אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון