הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג עדשים חומים
6-7 עלי מנגולד שטופים ונקיים
1 בצל בינוני
מלח,פילפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון(מי שאוהב)
צרור עלי כוסברה
צרור עלי פטרוזליה
אופן ההכנה
משרים את העדשים במים חמים כרבע שעה, קוצצים את הבצל ואת המנגולד כולל החלק הלבן
שוטפים את העדשים ושמים בסיר עם מים עד לכיסוי של העדשים ומרתיחים עד שהם חצי רכים
מוסיפים את הבל והמנגולד ומבשליםי יחד, במשך כ 15 דקות או עד שהעדשים רכים
מטבלים במלח ופלפל וכמון ולפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה והפטרוזליה וכמובן שמוסיפים
עוד מים לסיר מגישים מיד
מגיש:
מקור: מרוקו
שתף את המתכון