הוראות הכנה
מרכיבים
שתי קופסאות שמנת מתוקה. תרכיז חלב ממותק בשפורפרות או קופסא. (אם בחרתם בשפורפרת
אז תצטרכו 2) תרכיז קפוא של פריגת לפי הטעם שאתם אוהבים.
.
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת עד ליציבות מלאה,לאחר מכן מורידים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים בהדרגה את החלב המרוכז,עד שהתערובת אחידה.לאחר מכן מוסיפים את התרכיז
.(אני מעדיפה בטעם לימונענע)
מעבירים את כל התערובת לתבנית מאורכת ומקפיאים לילה.
מגיש:
מקור: **
שתף את המתכון