הוראות הכנה
מרכיבים
סלט קראנצ'י דגנים עם רוטב יוגורט:
לסלט:
300 גר' חסות ועלי בייבי
5. עגבניות שרי חצויות
10 גר' קצח
10 גר' גרעיני חמניה
10 גר' גרעיני דלעת
20 גר' זרעי פשתן טחונים בבלנדר או מעבד מזון
½ בצל סגול פרוס דק
2. בצלים ירוקים פרוסים דק
1. גזר חתוך לז'ליינים
ניתן להוסיף שומר פרוס דק.
לרוטב:
כ-1 כוס יוגורט עיזים חמוץ
3-4 שיני שום כתושות
מעט מלח ופלפל לבן
פטרוזיליה קצוצה
נענע קצוצה.
אופן ההכנה
ההכנה:
מערבבים את הירקות,
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הירקות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון