הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
בצל בינוני קצוץ דק
200 גרם פטריות טריות
5 כוסות מים
רבע כוס שמן
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
עירית קצוצה
3 תיבוליות קנור בנוסח הודי
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר ולטגן את העוף להוסיף את הבצלולאדות כ5 דקות
להוסיף את המים והתיבוליות ולהביא לרתיחה לבשל על אש קטנה כ 5 דקות
להוסיף את קוביות תפוחי האדמה והפטריות ולבשל כ15 דקות נוספות
בהגשה לפזר מעט עירית קצוצה
בתאבון
מגיש:
מקור: מתילדה
שתף את המתכון