הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק פריך : 250 גרם חמאה , 250 גרם סוכר , 2 ביצים , 500 קמח , 1 אבקת אפיה
גרידת לימון
למילוי: 5 תפוחי עץ גולדן חתוכים ל"גפרורים"
50 גרם סוכר , חצי כוס שמנת , חצי כפית קינמון , 1 ביצה , מקל וניל , חופן צימוקים
אופן ההכנה
הבצק : מערבבים את החמאה הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הביצים לאחר קבלת מירקם אחיד מוסיפים את הקמח ואת גרידת הלימון ומניחים כשעה במקרר
למילוי: מערבבים את כל החומרים יחד
מסדרים את הבצק בתבנית פאי מוסיפים את המילוי ואופים כ 45 דקות ב145 מעלות
בתאבון
נהדר בתוספת כדור גלידה וניל
מגיש:
מקור: לה ליונז- אשדוד
שתף את המתכון