הוראות הכנה
מרכיבים
פנקוטה: ליטר שמנת מתוקה , 100 גרם סוכר , מקל וניל , 15 גרם גלטין , 75 מ"ל מים
לסירופ : 1 שמנת מתוקה , 250 שוקולד מריר
אופן ההכנה
מבשלים את השמנת המתוקה סוכ ומקל ונילעד רתיחה מלאה מסירים מהאש מסננים וומצננים
מעט ממיסים את הגלטין בשלושת רבעי כוס מים ומוסיפים לתערובת מחלקים לכלים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות
לסירופ: מרתיחים שמנת מתוקה עם השוקולד ויוצקים על הפנקוטה לקישוט
בתאבון
מגיש:
מקור: עידית שנקר
שתף את המתכון