הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
כוס וחצי2 כוסות סוכר
חצי כפית אבקת מסטיק
2 טיפות מי ורדים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם שקדים לבנים קצוצים גס
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצב יציב ללא הסוכר לאחר שהקצף יציב מוסיפים בהדרגה את הסוכר
עד שהקצף נוקשה במיוחד ומבריק
מוסיפים לקצף אבקת מסטיק וממשיכים להקציף מוסיפים מי ורדים
יוצקים לכלי הגשה ומקשטים באגוזי מלך ושקדים קצוצים
בתאבון
מגיש:
מקור: ניקול איפרגן
שתף את המתכון