הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה מרגרינה (200 גרם)
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
3/4 + 2 כוסות קמח רגיל
כפית סודה לשתיה
כפית מחוקה מלח
חבילת שוקולד צ'יפס (פתיתי שוקולד)
אופן ההכנה
לערבל במיקסר בכלי הלישה (K) את: המרגרינה, סוכר לבן, סוכר חום, הוניל והביצים.
להוסיף לקערה את יתר החומרים (מלבד השוקולד צ'יפס). לערבל.
לבסוף להוסיף את פתיתי השוקולד לערבל מעט כדי שהשוקולד יתפזר בבצק.
לרפד תבנית בנייר אפייה. ליצור עוגיות בצורת כדורים קטנים - בידיים רטובות - לפחוס מעט ולהניח על נייר האפייה ברווחים, מאחר והעוגות מתפשטות.
לאפות בחום בינוני גבוה (אפשר בטורבו) כ- 15 דקות עד שמזהיב מעט.
לקרר העוגיות ולשמור בכלי סגור היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון