הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות אטריות סיניות מחיטה ( כל חבילה 454 גר') אטריות דקות.
1 כף שמן
1 צרור עלי נענע שלמים
1 צרור עלי כוסברה שלמים
1 צרור עלי בזיליקום שלמים
4 שיני שום קצוץ
שמן לטיגון
2 כפות רוטב דגים ( או רוטב סויה)
מיץ מחצי לימון
3 כפות רוטב סויה
פלפל מלח
קורט סוכר
אופן ההכנה
בסיר גדול להרתיח מים עם 1 כף שמן, להכניס את האטריות למים הרותחים ולבשל עד שהאטריות מתרככות, מניחים במסננת ושוטפים היטב במים קרים.
בווק או מחבת גדולה שמים שמן לטיגון, מפרידים מעט את האטריות , מטגנים את השום ( חלק ממנו לא את כל הכמות כי
יש יותר מנגלה אחת של אטריות)
לוקחים חלק מהאטריות ומוסיפים לווק , מוסיפים את שאר
החומרים ומערבבים מבשלים כ-2 דקות.להגשה מפזרים מעל מעט עלים שלמים.
מגיש:
מקור: תאילנד
שתף את המתכון