חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בפפריקה Paprikas Csirke
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: ליצירת רוטב סמיך יותר, אפשר לערבב כפית או שתיים של קמח עם השמנת בטרם brמוסיפים אותה לתבשיל
עוף בפפריקה Paprikas Csirke
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: ליצירת רוטב סמיך יותר, אפשר לערבב כפית או שתיים של קמח עם השמנת בטרם brמוסיפים אותה לתבשיל
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בגודל בינוני
3 כפות שמן
1 בצל גדול
1 כף פפריקה חריפה/מתוקה לפי הטעם
מלח
1 פלפל ירוק
1 עגבניה
2 כוסות שמנת חמוצה
אופן ההכנה
1. שוטפים את העוף ומבתרים אותו לחלקים
2. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים אותן בשמן עד שהן מתרככות
3. מסירים את הסיר מעל האש ומפזרים מעל קוביות הבצל את הפפריקה. מערבבים
4. משיבים את הסיר לאש ומוסיפים ½ כוס מים ומלח לפי הטעם. מרתיחים
5. חותכים לחתיכות גדולות את הפלפל ואת העגבניה. מוסיפים לסיר
6. מניחים בסיר את חלקי העוף. מבשלים תחת מכסה על אש קטנה עד שחלקי העוף מתרככים. לפי הצורך, מוסיפים לתבשיל מים
7. מוציאים את חלקי הפלפל והעגבניה מהסיר
8. ממשיכים לבשל את העוף עד שנותרים סביבו רק מעט נוזלים
9. מוסיפים שמנת חמוצה, אך בזהירות כדי שחלקי העוף לא יתפרקו. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך כחמש דקות נוספות. מגישים עם שמנת חמוצה צוננת
חשוב מאד!! פפריקה מוסיפים לתבשיל רק לאחר שהוסר מעל האש. בגלל שבתבלין סוכר לא מעט, הוא נוטה להחרך בקלות ולהפוך מריר
מגיש: lanah31
מקור: עופר ורדי - על השולחן
שתף את המתכון