חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט מלפפונים Uborka Salata
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מלפפונים Uborka Salata
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו מלפפונים
מלח
¼ כוס חומץ
½ כוס מים
מעט סוכר
מעט שמן
שמנת חמוצה
פפריקה מתוקה/כמה שיני שום
אופן ההכנה
. מקלפים את המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות דקות מאד, רצוי בעזרת מעבד מזון
2. ממליחים את פרוסות המלפפונים ומניחים אותן בצד למשך חצי שעה להגיר את נוזליהם. סוחטים היטב
3. מערבבים בקערה נפרדת חומץ, מים, סוכר, מלח ושמן. שופכים את הרוטב על המלפפונים. מניחים בצד למשך כחצי שעה לספיגת טעמים
4. בוזקים מעל מעט שמנת חמוצה או מעט פפריקה אדומה או כמה שיני שום כתושות. מגישים
הארה: ניתן להוסיף לסלט גם בצל פרוס לעיגולים, וזאת לפני ששופכים על המלפפונים את הרוטב
מגיש: lanah31
מקור: עופר ורדי - על השולחן
שתף את המתכון