חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות שזיפים ומשמשים Szilvas es Barackos Gomboc
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: בעוד שבקיץ ממלאים את הכופתאות הללו בשזיפים או במשמשים, בחורף מפנים brפירות העונה החמה את מקומם לריבת פובידל
כופתאות שזיפים ומשמשים Szilvas es Barackos Gomboc
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: בעוד שבקיץ ממלאים את הכופתאות הללו בשזיפים או במשמשים, בחורף מפנים brפירות העונה החמה את מקומם לריבת פובידל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו תפוחי אדמה
200-300 גרם קמח (תלוי במרקם תפוחי האדמה)
2 כפות שמן
כף סולת
1 ביצה
מלח
1/2 קילו שזיפים מגולענים מסוג שגיב
1/2 קילו משמשים מגולענים
קוביות סוכר
קינמון
4 כוסות פירורי לחם
100 גרם חמאה
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים, מקלפים. מסננים היטב ומועכים למחית
2. מוסיפים למחית שמן, קמח, סולת, קמצוץ מלח וביצה. לשים לבצק רך
3. מרדדים את הבצק לעובי ½ סנטימטר
4. חותכים את הבצק לריבועים, שאורך צלעותיהם כ-8 ס"מ
5. מניחים במרכזו של כל ריבוע שזיף או משמש. במקום הגלעין שמים קוביית סוכר ומעט קינמון לפי הטעם
6. מקפלים את קצוות ריבוע הבצק ויוצרים כופתה
7. מרתיחים מים בסיר גדול עם קמצוץ מלח ומבשלים בתוכם את הכופתאות עד אשר הן צפות
8. בסיר רחב מזהיבים פירורי לחם בחמאה
9. מניחים את הכופתאות בסיר ומכסים. הופכים את הסיר שוב ושוב עד שהן נעטפות בפירורי הלחם. מגישים
מגיש: lanah31
מקור: עופר ורדי - על השולחן
שתף את המתכון