חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוקולי מוקפץ בבוטנים, קשיו ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוקולי מוקפץ בבוטנים, קשיו ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ברוקולי קפוא ( 800 גרם)
50 גרם קשיו קלויים
50 גרם בוטנים קלויים
4 כפות חמאת בוטנים
1/4 כוס יין לבן
מלח ופלפל לפי הטעם
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מבשלים את הברוקולי במים רותחים 5 דקות. מסננים היטב מהנוזלים.
מחממים במחבת את השמן ומאדים תוך כדי ערבוב את חמאת הבוטנים עם הקשיו והבוטנים.
מוסיפים את היין הלבן, המלח, הפלפל ומערבבים.
מוסיפים למחבת את הברוקולי וממשיכים לאדות 2-3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים ומכבים את האש.
מעטרים בבוטנים קצוצים ובצל ירוק.
מגיש: שרון שני
מקור: יערית בוקק כהן
שתף את המתכון