הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ברוקולי קפוא ( 800 גרם)
50 גרם קשיו קלויים
50 גרם בוטנים קלויים
4 כפות חמאת בוטנים
1/4 כוס יין לבן
מלח ופלפל לפי הטעם
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מבשלים את הברוקולי במים רותחים 5 דקות. מסננים היטב מהנוזלים.
מחממים במחבת את השמן ומאדים תוך כדי ערבוב את חמאת הבוטנים עם הקשיו והבוטנים.
מוסיפים את היין הלבן, המלח, הפלפל ומערבבים.
מוסיפים למחבת את הברוקולי וממשיכים לאדות 2-3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים ומכבים את האש.
מעטרים בבוטנים קצוצים ובצל ירוק.
מגיש:
מקור: יערית בוקק כהן
שתף את המתכון