חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק עוף מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחליף נוח ומהיר לשניצל המסורתי ללא עודפי שומן (הנספגים בפרורי הלחם) brקל להכנה וטעים מאד לאחר הצליה. brמומלץ להכין מנות כמספר הסועדים ולאכול טרי באותו היום.
סטייק עוף מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחליף נוח ומהיר לשניצל המסורתי ללא עודפי שומן (הנספגים בפרורי הלחם) brקל להכנה וטעים מאד לאחר הצליה. brמומלץ להכין מנות כמספר הסועדים ולאכול טרי באותו היום.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף מנוקה משומנים וגידים (לפי כמות המנות הרצוייה)
רוטב ברבקיו אמריקאי BBQ Heintz
2-3 עלים של זנגביל כבוש (מצנצנת)
כ-½ כפית עלי טימין קצוצים
אופן ההכנה
לנקות את חזה העוף (אם קפוא-להפשיר לגמרי) מגידים ושומנים.לפרוס פרוסות דקות (כ ½ ס"מ עובי ) בעזרת סכין חדה. (מספר הפרוסות לפי 2 פרוסות לסועד לאותה ארוחה)
להניח בכלי נוח להשרייה ולצקת רוטב ברבקיו בנדיבות. להוסיף את הזנגביל (קצוץ לריבועים קטנטנים) וכמוכן להוסיף את עלי הטימין (קצוצים דק). לערבב בעדינות ולהשהות במקרר למשך שעה (אפשר יותר עד הצליה שלפני הארוחה).
לחמם מחבת גריל פסים (לסטייק) כמות מעטה של שמן זית עד שהשמן יהיה חם מאד (מתחיל להעלות עשן קל) להניח את העוף המתובל ולצלות 1-2 דקות מכל צד. מצב מוכן כאשר העוף מלבין ומופיעים פסים חרוכים.
להוציא לצלחת הגשה ולקשט מעל במעט עלי טימין נוספים.
אפשר לשמור במקרר ליום נוסף בכלי סגור - אני ממליץ להכין ולאכול רק טרי וחם.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון