חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה הכי טעימה שטעמתם בחיים -] מובטח!!!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברה למי שאוהב לאכול !!!! השקשוקה הכי טעימה שאכלתם בלי להסתבך עם יותר מידי דברים brהכי פשוט והכי טעים מתכון מרוקאי שעובר במשפחה!!!!!!! לטעום ולפרגן!!!!
שקשוקה הכי טעימה שטעמתם בחיים -] מובטח!!!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברה למי שאוהב לאכול !!!! השקשוקה הכי טעימה שאכלתם בלי להסתבך עם יותר מידי דברים brהכי פשוט והכי טעים מתכון מרוקאי שעובר במשפחה!!!!!!! לטעום ולפרגן!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
4 עגבניות בגודל בינוני
2 בצלים גדולים
2 כפיות פפריקה (למרוקאים שאוהבים חריף 1 כפית פפריקה מתוקה ן-1 כפית פפריקה חריפה)
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 כוסות מים
וזהו!!!!!!!!!! הכי פשוט!!!
אופן ההכנה
1) לחתוך את הבצלים לרצועות דקות ולשים במחבת עמוקה
2) לטגן עם 1/4 כוס שמן עד שמתקבל צבע זהוב לבצל ( לא לשרוף יותר מידי)
3)לחתוך את העגבניות לרצועות או לקוביות ולשפוך למחבת ביחד עם הבצל
4)להוסיף שתי כוסות מים
5)להוסיף את התבלינים המפורטים למעלה(להשתדל בכמות מדוייקת)
6)להרתיח על אש גבוהה למשך 10-15 דקות ולכסות את מחבת(בזמן שהאש גבוהה)
7) ברגע שהרוטב מוכן (תראו שהעגבניות נעלמו להם) להנמיך את האש
8)לזרוק ביצים לרוטב(בערך בין 5-7 ביצים) תלוי בגודל המחבת)
9)לכסות ולשים על אש בינונית למשך 20-25 דקות
10)להוריד מכסה ולבשל על אש בינונית כ-5 דקות
וזהו מוכן מומלץ בחום לכל אוהבי השקשוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון