הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס רום אלכוהולי [ לא תמצית]
שלשת רבעי כוס צימוקים
200 גרם חמאה
125 גרם שוקולד מריר מחולק לקוביות או מטבעות
2 כוסות סוכר
5 ביצים
כוס קמח תופח
2 כפות קקאו
אופן ההכנה
לשים בסיר את הרום והצימוקים ולבשל מעט על אש קטנה עד שהרום נספג בצימוקים
לצנן
לחמם תנור לחום של 180 מעלות
לשים בסיר גדול את החמאה השוקולד ולהמיס על אש קטנה
להוריד מהאש ולבחוש היטב להוסיף את הסוכר הביצים הקקאו ניתן לבחוש גם במקצף יד
להוסיף את הצימוקים ולבחוש היטב
לאפות בתבנית 24 [ יוצא לא גבוהה במיוחד ] או בתבנית אינגליש קייק
או בתבנית מרובעת ולחתוך כמו בראוניס
לאפות 50 דקות
מוגש עם כף גלידת וניל ובקישוט עלי נענע
בתאבון
לצננן ובתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון