חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת וניל - האחת והיחידה !!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת וניל - האחת והיחידה !!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה בישקוטים לכיסוי תבנית 26
10 גרם גלטין בחצי כוס חלב [ לערבב את הגלטין בחלב להשהות 5 דקות להעביר למיקרו
ל30 שניות בדיוק בעוצמה מירבית ]
2 מעדן וניל
שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אפרסק משומר או אננס משומר או חציי אגס משומר - קופסא
100 גרם שוקולד לבן
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
לסדר את הבישקוטים טבולים בחלב בתחתית התבנית
בקערה לערבב את המעדן וניל עם הגלטין המוכן ערבב היטב
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב
לערבב את התערובות בעדינות רבה תוך כדי קיפול
לצקת את התערובת לתבנית
מעל לתערובת לסדר את הפרי להכניס למקרר לשעתיים
להוציא מקירור לגרד מעל שוקולד לבן ולהגיש
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: מונה
שתף את המתכון