הוראות הכנה
מרכיבים
בשר לגולש/ צלי (שריר) ככה וככה לפי העין כמה שרוצים לאכול.
רסק עגבניות יחסית הרבה (עם המים יהיה סמיך ברמה של קדירה)
בסיר בינוני ביתי, בגובה של ס"מ רסק משהו כמו שתי כוסות, בהנחה ש-3/4 הסיר יהיה מלא בבשר.
אופן ההכנה
מערבבים כ-1/4 סיר מים עם הרסק, לתוכו מכנים את הבשר,נוזלים+עוד קצת.
תוך כדי הבישול מוסיפים עוד מים, מוסיפים מלח, פפריקה חריפה,פלפל שחור, אפשר להכניס תפו"א אפויים,ביצים קשות,
ירקות של סנפרוסט (גזר, אפונה, שעועית ירוקה) מבשלים נותנים לרתוח ומנמיכים את האש לאש בינונית מאוד.
בסיר מכוסה עם חריץ, לבדוק מידי פעם (כל חצי שעה לערך) עדיף לא לערבב, הגולש צריך להיות ברתיחה עדינה כל הזמן.
שעתיים-שלוש.
מגיש:
מקור: אמא של אשת פוטיפר
שתף את המתכון