הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בינוניים בשלים
1 שן שום כתוש
2 כפיות מיץ לימון טרי (אוהבי חמוץ יכולים לתקן בסוף)
1/2 כפית מלח דק
2 כפות בצל ירוק קצוץ לקטעים קצרים
1 כף שמיר קצוץ דק
קורט פלפל שחור טחון טרי
2 עגבניות שרי יפות לקשוט
2 ביצים קשות פרוסות לרבועים קטנים.
אופן ההכנה
לשים 2 ביצים במים בסיר קטן ולבשל 8 דקות מהרתיחה (רצוי לנקב את קליפת הביצים בחלקן התחתון ע"י מנקב ביצים או נעץ עם ראש פלסטי צבעוני ).
בינתיים לקלף את 2 האבוקדו , להוציא את הגרעינים ולמעך היטב לעיסה אחידה.
להוסיף את כל המרכיבים לעיל ולערבב היטב.
כאשר הביצים הוכנו, לקרר במים ולקלוף את הביצים הקשות (בתוך המים הקרים) לשטוף כל ביצה קשה קלופה ולוודא שלא נשארו שאריות של קליפות. לחתוך כל ביצה לקוביות קטנות ע"י פורס ביצים ולהוסיף לסלט.
לערבב הכל בעדינות (לא למעוך) לבדוק תיבול ולתקן.
לסדר את הסלט בכלי הגשה ולקשט מלמעלה במעט בצל ירוק חתוך לקטעים קצרים ושתי עגבניות שרי חתוכות לשנים .
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון