חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אבוקדו חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בריא וטעים . הכנה מהירה ותוצאה טובה מובטחת. brזה יכול להיות אחד מכמה סלטים כאשר "פותחים שולחן".
סלט אבוקדו חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בריא וטעים . הכנה מהירה ותוצאה טובה מובטחת. brזה יכול להיות אחד מכמה סלטים כאשר "פותחים שולחן".
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בינוניים בשלים
1 שן שום כתוש
2 כפיות מיץ לימון טרי (אוהבי חמוץ יכולים לתקן בסוף)
1/2 כפית מלח דק
2 כפות בצל ירוק קצוץ לקטעים קצרים
1 כף שמיר קצוץ דק
קורט פלפל שחור טחון טרי
2 עגבניות שרי יפות לקשוט
2 ביצים קשות פרוסות לרבועים קטנים.
אופן ההכנה
לשים 2 ביצים במים בסיר קטן ולבשל 8 דקות מהרתיחה (רצוי לנקב את קליפת הביצים בחלקן התחתון ע"י מנקב ביצים או נעץ עם ראש פלסטי צבעוני ).
בינתיים לקלף את 2 האבוקדו , להוציא את הגרעינים ולמעך היטב לעיסה אחידה.
להוסיף את כל המרכיבים לעיל ולערבב היטב.
כאשר הביצים הוכנו, לקרר במים ולקלוף את הביצים הקשות (בתוך המים הקרים) לשטוף כל ביצה קשה קלופה ולוודא שלא נשארו שאריות של קליפות. לחתוך כל ביצה לקוביות קטנות ע"י פורס ביצים ולהוסיף לסלט.
לערבב הכל בעדינות (לא למעוך) לבדוק תיבול ולתקן.
לסדר את הסלט בכלי הגשה ולקשט מלמעלה במעט בצל ירוק חתוך לקטעים קצרים ושתי עגבניות שרי חתוכות לשנים .
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון