הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים קשות גדולות
כף שומשום קלוי קל במחבת
קופסא דגי אנשובי משומרים קצוצים דק
שליש כפית אבקת חרדל
2 כפות משמן האנשובי
כפית פטרוזליה קצוצה דק
כפית פרג
עלי חסה
כפית פפריקהאדומה מתוקה
אופן ההכנה
לחצות את הביצים לאורך להוציא את החלמונים לערבב אותם היטב עם האנשובי
החרדל השומשום ושמן
למולות את חצאי הביצים בתערובת
בצלחת הגשה לשים עלה חסה ולסדר את חצאי הביצים ולקשט ע"י פיזור שתיים פטרוזליה שתיים פרג ושתיים פפריקה אדומה מתוקה
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון