הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 בצלים
300 ג' פיטריות מסוג אחד או שניים
2-3 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
3 ליטר מים
אופן ההכנה
מטגנים 1-2 בצלים קצוצים,מוסיפים 300 גר´ פטריות פרוסות מסוג אחד ,שניים או יותר,טריות או משומרות.
מטגנים קלות,מוסיפים 2-3 כפות קמח,ממליחים ומפלפלים.
מערבבים היטב עד שהקמח משחים מעט,מוסיפים מים רותחים כ-3 ליטר.מרתיחים.מי שאוהב יכול להוסיף כוס חלב בסוף הבישול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון