הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)
1/2 בצל קלוף וקצוץ
2 כוסות אורז ארוך
1 כפית מלח
1/2 3 כוסות מים
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר כבד, על אש בינונית.
כשהחמאה חמה, מוסיפים את הבצל ומאדים תוך בחישה עד שהבצל יעשה כמעט שקוף. לא מניחים לו להשחים.
מוסיפים את האורז והמלח, בוחשים ומאדים דקה.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מכסים היטב את הסיר, ומבשלים על האש הנמוכה ביותר 25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון