חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבו בשוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו בשוקו המצאה שלי משהוא דלישס
קרמבו בשוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו בשוקו המצאה שלי משהוא דלישס
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקולית
קרמבו
סוכר
מים חמים חלב חם
*אפשר להוסיף סירופ שוקולד
אופן ההכנה
למי שלא יודע להכין שוקו שמים 2-3 כפיות שוקו בכוס מוסיפים מים רותחים עד החצי ובחצי השני שמים חלב חם (מומלץ לשים כוס חלב חם שלמה יותר דלישס).
מוסיפים סוכר עכשיו קחו תקרמבו תוציאו לו את העוגייה ותעמידו אותו על הכוס ככה שהראש העגול יהיה כלפי מעלה.
תכניסו למיקרוגל 10-15 שניות לא יותר!!! סתכלו איך הקרמבו גדל אחר כך תוציאו תוסיפו סירופ שוקו ותאכלו עם כפית:)
אזהרה:הקרמבו של פלדמן(מנבו) גדל למימדים עצומים אז הוזהרתם
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון