הוראות הכנה
מרכיבים
שוקולית
קרמבו
סוכר
מים חמים חלב חם
*אפשר להוסיף סירופ שוקולד
אופן ההכנה
למי שלא יודע להכין שוקו שמים 2-3 כפיות שוקו בכוס מוסיפים מים רותחים עד החצי ובחצי השני שמים חלב חם (מומלץ לשים כוס חלב חם שלמה יותר דלישס).
מוסיפים סוכר עכשיו קחו תקרמבו תוציאו לו את העוגייה ותעמידו אותו על הכוס ככה שהראש העגול יהיה כלפי מעלה.
תכניסו למיקרוגל 10-15 שניות לא יותר!!! סתכלו איך הקרמבו גדל אחר כך תוציאו תוסיפו סירופ שוקו ותאכלו עם כפית:)
אזהרה:הקרמבו של פלדמן(מנבו) גדל למימדים עצומים אז הוזהרתם
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון