הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' קלמרי טרי
2 כפות שמן חמנית
3 שיניים שום
צרור כוסברה
250 גר' סרטנים לא מבושלים מקולפים
100 גר'צדפים לא מבושלים
8-10 חסילונים גדולים טייגר
250 מ"ל רוטב דגים
500 גר' אטריות נודלס מבושלים
2 כפות ציר דג
2 כפות רוטב צדפות
1 כף קורנפלור
1 צ'ילי דפוק
150 גר' נבטי שעועית
אופן ההכנה
1. נקה את קלמרי לגמרי. חתך הקלמרי בחצי ועושה כמה רצועות אלכסוניות על בשרו חתוך את בשר הקלמרי באופן אופקי לחתיכות על 2.5 ס"מ
2. חמם את שמן החמנית בוווק עד שזה חם והוסף את השום הקצוץ. בחש וטגן ל1 דקה.
3. אז מוסיף את הקלמרי ,הסרטנים והצדפים.
4. ערבב את ציר הדג, ציר צדפה הקורנפלור יחד ליצור בצק, הסיר הצידה.
5. הוסף את שאר ההמרכיבים לוווק והבא להרתחה. הוסף את האטריות ובחש טגן.
6. הקפץ מעל חום גבוה ל 5 דקות.
7. להוסיף את נבטי השעועית ומטגן עד שזה פשוט זהוב.
8. לקישוט הוסף הלימונית הפרוסה, מיץ לימונית, צ'ילי, בצלים מטוגנים,כוסברה.
9. להגיש מיד חם.
מגיש:
מקור: ננסי לם
שתף את המתכון