חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברווז בדבש נוסח פקין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במסעדה זה יוצא נפלא brאצלי יצא טוב מאד
ברווז בדבש נוסח פקין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במסעדה זה יוצא נפלא brאצלי יצא טוב מאד
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות חזה ברווז
2 ליטר מים
חצי קילו דבש
1 שורש ג'ינג'ר (זנגוויל) חתוך לקוביות גסות
חצי צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
כוס סויה
1/2 ק"ג סוכר
2 גבעולי לימונית (למון גראס) חתוכים לשניים
לקישוט:
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. בסיר מביאים לרתיחה מים, דבש, ג'ינג'ר, כוסברה, סויה, סוכר, והלימונית.
2. מוסיפים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
3. לאחר כשעה וחצי מוציאים את נתחי הברווז ומעבירים למחבת לטיגון בשמן עמוק.
4. מטגנים במשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.
5. חותכים את הברווז לקוביות ומחלקים לצלחות.
6. יוצקים מעט מהרוטב
7. מקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מגיש: gilai
מקור: מסעדת פקין
שתף את המתכון