הוראות הכנה
מרכיבים
8 אגסים בשלים וקלופים עם העוקץ
1 בקבוק יין אדום יבש
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
2 מסמרי ציפורן
5 גרגירי פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים בסיר 3/4 בקבוק יין, סוכר ותבלינים על אש בינונית.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מסדרים את האגסים בתוך הסיר, מוסיפים את יתרת היין עד לכיסוי האגסים
ומבשלים על אש קטנה בין 10 ל-30 דקות (עד שהאגסים מתרככים, אך לא יותר מדי).
מצננים ומכניסים למקרר.
ב ה נ א ה !
מגיש:
מקור: גורמה
שתף את המתכון