חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגסים ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים וקליל, שיכול לבוא גם אחרי ארוחה. brטעמם של האגסים משתבח עם הזמן, ואם רוצים לשדרג - brהולך מצוין עם גלידת וניל!
אגסים ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים וקליל, שיכול לבוא גם אחרי ארוחה. brטעמם של האגסים משתבח עם הזמן, ואם רוצים לשדרג - brהולך מצוין עם גלידת וניל!
הוראות הכנה
מרכיבים
8 אגסים בשלים וקלופים עם העוקץ
1 בקבוק יין אדום יבש
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
2 מסמרי ציפורן
5 גרגירי פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים בסיר 3/4 בקבוק יין, סוכר ותבלינים על אש בינונית.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מסדרים את האגסים בתוך הסיר, מוסיפים את יתרת היין עד לכיסוי האגסים
ומבשלים על אש קטנה בין 10 ל-30 דקות (עד שהאגסים מתרככים, אך לא יותר מדי).
מצננים ומכניסים למקרר.
ב ה נ א ה !
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון