חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגס בנדיקט מזוייף לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא ממש אגס בנדיקט אבל דומה.... מי שיש לו כוח וזמן הייתי ממליצה brלנסות ולהכין (אפילו רק כדי לטעום) את המנה המקורית כי היא באמת נהדרת, brולמי שאין..... אז הנה הפתרון העצל.... br
אגס בנדיקט מזוייף לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא ממש אגס בנדיקט אבל דומה.... מי שיש לו כוח וזמן הייתי ממליצה brלנסות ולהכין (אפילו רק כדי לטעום) את המנה המקורית כי היא באמת נהדרת, brולמי שאין..... אז הנה הפתרון העצל.... br
הוראות הכנה
מרכיבים
כמספר הסועדים:
ביצה
חלה פרוסה
פסטרמה עוף
גבינה צהובה
מרגרינה למריחה
אופן ההכנה
חותכים פרוסת פסטרמה לריבועים קטנים.
בין שתי פרוסות חלה מניחים פרוסה גבינה צהובה, מעליה את ריבועי הפסטרמה
ומעליהם עוד פרוסת גבינה. מורחים בנדיבות מרגרינה על הצד החיצוני של הלחם ומניחים בזהירות על מחבת מחוממת אך לא משומנת.
כאשר הצד הראשון שחום הופכים בזהירות לצד השני ואז לוחצים על הכריך בעזרת התרווד.
מוציאים מהמחבת לצלחת ושומרים חם.
משמנים מעט את המחבת ומטגנים את הביצה כביצת עין. (אפשר הפוכה ואפשר לא).
מניחים את הכריך המטוגן בצלחת ומעליו את הביצה המטוגנת.
הכי טעים לצד סלט טוב.
בתאבון!
מגיש: yael kopper
מקור: אישי
שתף את המתכון