הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם קורקבנים מבושלים עד ריכוך, מנוקים וקצוצים גס
250 גרם לבבות נקיים וחצויים
250 גרם כבד עוף נקי וחתוך גס
1 בצל פרוס דק
רבע כפית שום כתוש
חצי כפית מלח
רבע כפית כורכום
קורט בהרט
רבע כוס שמן
שמן לטיגון עמוק
1 חבילה דפים לאגרול/סיגרים
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
במחבת מחממים רבע כוס שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הקורקבנים, הלבבות והכבד ומטגנים יחד כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את השום, המלח, הכורכום והבהרט ומטגנים יחד עוד כחמש עד שבע דקות. מסננים מהשמן, מערבבים עם הפטרוזיליה ומניחים בצד לצינון.
מניחים מעט מהתערובת בקצהו של כל עלה בצק ומגלגלים לאגרול. כך מכינים עד שנגמרת המלית. מטגנים את האגרול בשמן עמוק ומעבירים לנייר סופג.
מגישים חם עם טחינה גולמית בצד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון