הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות מים
3 עלי דפנה
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
2 כפיות אבקת מרק עוף
1/2 כפית טימין מיובש
1/4 כוס דבש
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 ראשי שום חצויים לרוחבם
2 בצלים חתוכים ל-4
2 סלקים מקולפים
2 קולורבי חצויים
5 תפו"א חתוכים ל-4 או 6 תלוי בגודלם
3 גזרים בינוניים חתוכים ל-3
4 חתיכות אוסובוקו
אופן ההכנה
לתוך הסיר לבישול איטי מכניסים
1 כוס יין אדום יבש מניחים את פרוסות האוסובוקו ומעליהם מסדרים את שאר
הירקות והתבלינים
2.פשוט להדליק את הסיר על high למשך שעתיים ואח"כ לשנות לחום נמוך low
ולשכוח אותו לשש שעות נוספות
3.רבע שעה לפני הארוחה מגדילים את החם שוב ל high ללא מכסה לצמצום נוזלים
*** לאלה שיוצאות לעבודה בבוקר ניתן להניח את הכל ולהפעיל את הסיר על
auto מצב בינוני ולחזור אחרי 9 שעות והתבשיל מוכן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון