חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו בוקו לבן ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו בוקו לבן ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחים יפים של אוסו בוקו
8 תפוחוני אדמה קלופים
½ כרישה חצויה לרוחב ופרוסה דק לאורך
2 בצלצלי שאלוט פרוסים דק
2 שיני שום קצוצות דק
5 פטריות שמפיניון גדולות חצויות
1 בקבוק יין אדום חצי יבש
½ כוס יין אדום מתוק
2 כפות שמן
מלח ופלפל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מטגנים את תפוחוני האדמה בשמן עמוק עד להזהבה ומניחים בצד. מטגנים את הכרישה כחצי דקה בשמן עמוק לריכוך והזהבה ומניחים בצד. מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול. מניחים בפנים את הבשר ואוטמים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את בצלי השאלוט ואת השום ולאחר חצי דקה מוסיפים את היין האדום החצי יבש והמתוק. מוסיפים את הפטריות ותפוחוני האדמה ומפזרים מעל את הכרישה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כך במשך כחצי שעה עד ארבעים דקות (עד שכמחצית הנוזלים התאדו – אם התאדו יותר מדי מוסיפים מעט יין אדום מתוק).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון