חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אדום עם עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז אחד אחד -טעים מאד ומיוחד למטבח העירקי. brהבישול מתבצע בשתי סירים .... br br br
אורז אדום עם עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז אחד אחד -טעים מאד ומיוחד למטבח העירקי. brהבישול מתבצע בשתי סירים .... br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז סוגת פרסי
½ כפית כורכום
¾ כף פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה מלח
6 כוסות מי ברז
3 בצלים קצוצים(ןאפילו יותר)
חלקי עוף כמספר הסועדים
3 כפות שמן לטיגון-האורז
5 כפות שמן לטיגון הבצל
אופן ההכנה
בסיר 1- שמים 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים משני הצדדים להזהבה. מוסיפים 6 כוסות מים +מלח+פפריקה וכורכום ומביאים לרתיחה מורידים את האש לבינונית ומבשלים עד שהעוף מבושל ומכבים.
בסיר 2- שמים 3 כפות שמן ומטגנים בו את האורז מספר דקות מוסיפים 2 כוסות מהמרק שבושל בו העוף +כוס מים רותחים (סה"כ 3 כוסות נוזלים ל-2 כוסות אורז) מוסיפים עוד מעט מלח ומביאים לרתיחה מורידים לאש קטנה , מבשלים 15-20 דקות ומכבים...
שמים בצלחת אובלית את האורז ומסביב את העוף.....
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון