חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בסגנון העיר סנטאנדר – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בסגנון העיר סנטאנדר – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של סלמון במשקל 250 גרם האחד
מיץ מלימון אחד
1 כוס חלב
1 כוס ציר דגים חם
1 כוס אורז מסוג "ארבוריו" או כל אורז עגול אחר
2 כפות חמאה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
משפשפים את הדג במלח ופלפל ומזליפים עליו את מיץ הלימון. משהים ל-10 דקות. יוצקים את החלב וציר הדגים לסיר שיכול להיכנס לתנור ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז ושוב מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית על סף רתיחה כעשר דקות. ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים את הסלמון להזהבה קלה משני הצדדים. מניחים את הסלמון על האורז ויוצקים מעליו את שאריות החמאה המומסת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
מגישים ישירות מהתנור.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון