הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז בר
4.5 כוסות מים
1 ביצה
רבע בצל קצוץ דק
1 כף שמן זית
150 גרם גרגרי תירס
1 כפית מלח
1.5 כפות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל קלות. מוסיפים את הביצה ומערבבים במהירות כך שנוצרת מעין ביצה מקושקשת. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מוסיפים את המים, התירס, המלח ואבקת המרק. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר המכוסה במגבת מטבח. מבשלים כך כארבעים דקות או עד לספיגת כל הנוזלים באורז.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון