חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז הודי אוש פלואו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז הודי מתובל עם ניחוח עז של תבלינים וזעפרן
אורז הודי אוש פלואו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז הודי מתובל עם ניחוח עז של תבלינים וזעפרן
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
חצי כוס שמן חמניות
2 שיני שום קצוצות
5 שערות זעפרן
1/4 כף הל טחון
חצי כף שומר
חצי כף זנגביל טרי
קמצוץ ציפורן טחונה
1 כף כוסברה
1/2 כפית צילי טחון (לא חובה)
חצי כף כורכום
2 כוסות אורז בסמטי (מלא או לבן )
4 כוסות מים רותחים
חצי כף מלח
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לטגן בשמן את השום להוסיף את ההל,הזעפרן,השומר,הזנגביל,הכוסברה הכורכום הציפורן
הסוכר והצילי.
2.להוסיף את האורז ולטגן עוד כ 2 דקות תוף עירבוב
3.להוסיף את המים הרותחים והמלח, לערבב,לבשל תוך כדי כיסוי כ-20 דקות על אש קטנה.
4.לכבות את האש ולא לגעת 5 דקות להוריד את המכסה ולפתוח את האורז
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: כרטסת מאכלים הודיים
שתף את המתכון