הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים חתוכים לשמיניות 2 כוסות אורז לבן מאודה שהוכן יום קודם
½ ק"ג גזר קצוץ ובילה לילה אחד במקרר.
3 גמבות קצוצות
150 גרם גרגירי תירס
100 גרם שעועית אדומה מבושלת
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף שום כתוש
¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות תבלין "קייג'ין "
אופן ההכנה
מטגנים את הירקות במחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים שום ואת קוביות העוף.
מתבלים ב"קייג'ין", במלח ובפלפל שחור. מטגנים הכל תוך כדי ערבוב ומוסיפים את רוטב הצ'ילי
ואת האורז.
מערבבים היטב ומגישים.
אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ ואו פטרוזיליה לקישוט.
מגיש:
מקור: השדרה 34 תל אביב
שתף את המתכון