הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז סוגת פרסי
½ כפית כורכום
¾ כף פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה מלח
6 כוסות מי ברז
3 בצלים קצוצים(ןאפילו יותר)
חלקי עוף כמספר הסועדים
3 כפות שמן לטיגון-האורז
5 כפות שמן לטיגון הבצל
אופן ההכנה
בסיר 1- שמים 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים משני הצדדים להזהבה. מוסיפים 6 כוסות מים +מלח+פפריקה וכורכום ומביאים לרתיחה מורידים את האש לבינונית ומבשלים עד שהעוף מבושל ומכבים.
בסיר 2- שמים 3 כפות שמן ומטגנים בו את האורז מספר דקות מוסיפים 2 כוסות מהמרק שבושל בו העוף +כוס מים רותחים (סה"כ 3 כוסות נוזלים ל-2 כוסות אורז) מוסיפים עוד מעט מלח ומביאים לרתיחה מורידים לאש קטנה , מבשלים 15-20 דקות ומכבים...
שמים בצלחת אובלית את האורז ומסביב את העוף.....
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון