הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז "יסמין"
בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות מרגרינה "מזולה"
2 כפות אבקת מרק עוף
4 כוסות מים רותחים
כוס אגוזי פאקן מטוגנים
3 תיבוליות "קנור הודי"
אופן ההכנה
מחממים בסיר את המרגרינה, מוסיפים את הבצל והאורז, מטגנים עד שהאורז נעשה זגוגי. מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק עוף ותיבוליות.,מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות, כשהאורז מוכן מערבבים קלות עם מזלג ומוסיפים את האגוזים המטוגנים.
מגיש:
מקור: קנור
שתף את המתכון