הוראות הכנה
מרכיבים
3 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
1 עגבנייה קלופה וחתוכה לקוביות
200 גרם שעועית ירוקה נקייה
¼ ק"ג שעועית הילדה קלופה
½ כרובית מופרדת לפרחים
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וחתוך לקוביות
2 ארטישוקים קטנים נקיים וחתוכים לרבעים
200 גרם אורז
חופן בצל ירוק קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את השום במחבת רחבה עד לקבלת צבע קל. מוסיפים את הירקות ומשחימים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האורז ומערבבים. יוצקים 2 כוסות מים רותחים ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מבשלים כעשרים דקות ביחד. מערבבים פנימה את הבצל הירוק חמש דקות לפני סוף הבישול.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון