הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם מש
1 כוס אורז
½ כרישה פרוסה דק
¼ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
2 כפיות מלח
2 כפות שמן
מים
אופן ההכנה
מבשלים את ה"מש" כחצי שעה במים עד ריכוך. מסננים.
מחממים שמן בסיר. מטגנים את הכרישה קלות (עד קצת לפני השחמה). מוסיפים את השום והצ'ילי. מערבבים היטב. מוסיפים את ה"מש" ומטגנים יחד כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את האורז והמלח ומערבבים יחד כדקה נוספת. מוסיפים מים עד 1ס"מ מעל התערובת. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש לבישול של בין 17 ל-20 דקות (עד שהאורז יוצא רך).
מגישים חם לצד מנת בשר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון