הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות אורז (קרוב ל-1 ק"ג)
חצי כוס צימוקים
שבבי שקדים
גרגרים מרימון אחד
קינמון
מעט שמן
אופן ההכנה
מבשלים את האורז כפי שאתם רגילים לבשל (מים, שמן, מלח). במקביל מחממים מעט שמן במחבת קטנה. מקפיצים קלות את שבבי השקדים, הצימוקים והקינמון. מסירים מהאש.
כשהאורז מוכן מעבירים אותו לצלחת הגשה יפה. מעל יוצקים את תערובת השקים הצימוקים והקינמון. מפזרים מעל את גרגרי הרימון ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון