הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת אטריות אורז
1/2 כרוב לבן חתוך
1 בצל חתוך לפרוסות
3 גזרים קלופים, שטופים וחתוכים למקלות בעובי 2 מ"מ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב טריאקי (אוסם)
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות במים כ-3 דקות מהרתיחה. מסננים ושוטפים במים קרים. מסננים.
2. במחבת רחבה (או בווק) מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזרים ולאחר כ-3 דקות מוסיפים את הכרוב.
3. מקפיצים כ-2 דקות ומוסיפים את הרטבים.
4. מוסיפים את האטריות לירקות המוקפצים ומערבבים.
מגיש:
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון