הוראות הכנה
מרכיבים
250 חזה עוף
½ חבילה אטריות אורז רחבות
למרינדה:
2 כפות סויה
2 כפות חומץ בלסמי
2 שיני שום קצוצות
בצל יבש
2 פלפלים
2 גזרים
4 שיני שום קצוצות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות בוטנים טחונים
3 כפות שמן
מעט צ'ילי (לא חובה)
אופן ההכנה
חותכים את העוף לרצועות.
מכינים מרינדה ומשרים את העוף במרינדה.
חותכים את הפלפלים, הגזרים והבצל (לא דק מדי)
משרים את אטריות האורז 3 דקות במים רותחים, לאחר שהתרככו, שוטפים במים קרים.
מחממים בווק 2 כפות שמן, מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, מקפיצים את העוף כ-2 דקות ומוציאים מהווק.
מוסיפים עוד כף שמן ומקפיצים את הירקות מספר דקות.
מוסיפים את האטריות, מתבלים ב-2 כפות רוטב סויה, כף חומץ בלסמי ומערבבים היטב.
מוסיפים בצל ירוק קצוץ ובוטנים טחונים ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון