חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות מוקפצות עם ירקות וחמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה קלילה וצבעונית של איטריות בשילובים שונים. brחמאת הבוטנים מוסיפה עניין וטעם מיוחד, brומי שמעז, יכול להנות גם מהכוסברה. br
אטריות מוקפצות עם ירקות וחמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה קלילה וצבעונית של איטריות בשילובים שונים. brחמאת הבוטנים מוסיפה עניין וטעם מיוחד, brומי שמעז, יכול להנות גם מהכוסברה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית איטריות ביצים
חזה עוף חתוך לקוביות
שמן סומסום
4 שיני שום קצוצות
כפית זנגביל קצוץ
פלפל ירוק חתוך לרצועות, או קוביות
פלפל אדום חתוך לרצועות, או קוביות
פלפל צהוב או כתום חתוך לרצועות, או קוביות
2-3 גזרים חתוכים לרצועות
כרוב לבן
נבטים
רוטב סויה כמה שאוהבים
1-2 כפות חמאת בוטנים עם חתיכות בפנים
אופציונלי - טעם לא שגרתי תקבלו אם תוסיפו חופן של כוסברה קצוצה (כן, כן, כוסברה).
אופן ההכנה
מבשלים אטריות לפי הוראות ההכנה, רק להקפיד שלא תצאנה רכות מדי.
לאטריות במסננת להוסיף מעט שמן סומסום על מנת שהאטריות לא תדבקנה זו לזו.
שמים מעט שמן סומסום בווק.
מטגנים את השום והזנגביל כחצי דקה ומוסיפים את קוביות העוף.
מקפיצים את העוף עד שהוא הופך להיות לבן, ומוציאים לצלחת בצד.
מכניסים את כל הירקות לווק ומקפיצים במשך כ-5 דקות (שלא יתרכך מדי)
מתבלים ברוטב סויה ובחמאת הבוטנים, ואפשר גם להוסיף עוד שמן סומסום, ומערבבים.
מוסיפים את קוביות העוף וממשיכים לערבב. מי שרוצה, יכול להוסיף גם עתה את חופן הכוסברה.
בשלב זה ניתן להוסיף גם את האטריות המוכנות ולערבב, אבל גם אפשר להשאיר זאת כך כשתי מנות נפרדות, ככה כל הילדים אוכלים - אלה שנוגעים בירקות, וגם אלה שלא.
מגיש: kalla
מקור: עצמי
שתף את המתכון