חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אינגרי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אינגרי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לשיפטה
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים מגוררים וסחוטים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
מלח, פלפל
כפית בהרט
.
לאנגריי חצילים
קילו חצילים
2 בצלים גדולים פרוסים
5 עגבניות פרוסות
בהרט
מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות קטנות שמנמנות ומאורכות.
לפרוס חצילים לפרוסות בעובי אצבע
אפשר לטגן חצי טיגון או להבריש בשמן זית ולקלות מתחת לגריל משני הצדדים.
מטגנים את הבצלים בשמן עם כפית בהרט בסיר מכוסה עד לצבע שחום זהוב
מסדרים בסיר חצי מכמות הבצל המטוגן
מעל הבצל את פרוסות החצילים
על החצילים את יתר הבצל המטוגן
על שכבת הבצל מסדרים את הקציצות
ומעל הכל את פרוסות העגבניה
בקערית קטנה מערבבים מיץ לימון,סוכר,מלח וכף רסק עגבניות מוסיפים חצי כוס מים ובעזרת כף יוצקים על התבשיל בסיר
מביאים לרתיחה מקטינים את האש ומבשלים בערך 45 דקות, טועמים מתקנים תיבול הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק וטעים.
מגישים עם אורז לבן
מגיש: פוקסי99
מקור: חמתי
שתף את המתכון