חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אינגרי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אינגרי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות (שיפטה):
21 ק"ג בשר טחון
2 בצלים מגוררים וסחוטים
21 חבילה פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
כפית בהרט
לאינגרי חצילים:
1 ק"ג חצילים
2 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
5 עגבניות פרוסות לעגולים
בהרט
מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר
כף רסק עגבניות
21 כוס מים
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הקציצות וליצור קציצות קטנות שמנמנות ומאורכות.
לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי אצבע אפשר לטגן אותם חצי טיגון או להבריש בשמן זית ולקלות מתחת לגריל משני הצדדים.
מטגנים את הבצלים בשמן עם כפית בהרט בסיר מכוסה עד לצבע שחום זהוב.
מסדרים בסיר חצי מכמות הבצל המטוגןקלוי, מעל הבצל את פרוסות החצילים, על החצילים את יתר הבצל המטוגןקלוי, על שכבת הבצל מסדרים את הקציצות ומעל הכל את פרוסות העגבניות
בקערית מערבבים מיץ לימון, סוכר, מלח, כף רסק עגבניות וחצי כוס מים מערבבים ויוצקים על כל התבשיל. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים בערך 45 דקות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון